About me

Babs van den Acker

Geboren in ’88 in Uden. Na ruim 5 jaar in het gezellige Nisseroi (Nistelrode) gewoond te hebben, samen met mijn vriend en zijn zoon, verhuizen wij in juli ’23 naar Alphen (NB).

Een deel van mijn

Eigenschappen

 • Autodidact

 • Multi passionate
 • Ambitieus
 • Positieve mindset

 • Creatief

 • Empatisch
 • Leergierig

 • Ondernemend

 • HSP
 • Introvert
 • Zelfstandig

 • Perfectionistisch
 • Behulpzaam
 • Flexibel

SKILLS • WordPress specialist • vormgeving • contentcreator • social media beheer

Vanuit mijn jarenlange (+/- 12 jaar) ervaring als WordPress specialist en online marketing medewerker is mijn bedrijf ontstaan. Met passie help ik ondernemers bij het bouwen en onderhouden van hun website, maar ook bij contentcreatie, social media beheer, vormgeving en diverse andere (technische) taken.

Online trainingen en workshops

 • 2023: Menselijke Email Marketing – Tibor Olgers (Online training)

 • 2023: Charisma – Tibor Olgers (Online training)
 • 2023: High Value Copy Writing – Eefje Wensing (Online training)

 • 2023: Contentcreatie – Phyllis Winkens (Masterclass)

 • 2022: Manifesteren vanuit je hart – Robert Bridgeman (Online training)
 • 2022: Keys to Your Calling – Janosh – Bridgeman Academy (Online training)
 • 2022: Human Design – Rachel Boreas (Masterclass)

 • 2021: Werken met een biotensor (Workshop)
 • 2020: Werken met kristallen (Online training)
 • 2020: Hoogsensitiviteit als kracht (Online training)
 • 2019: Leef met de maan (Online training)

Opleidingen en cursussen

 • 2022-6: Ayurveda (start opleiding)

 • 2020-2022: MBO+ NLP – Neuro Linguïstisch Programmeren (diploma)

 • 2020: Reiki 1 (certificaat)

 • 2010: Financieel assistent (getuigschrift)

 • 2004-2006: MBO ICT Medewerker (diploma)

 • 2005: ECDL (diploma)

 • 2000-2004: VMBO Zorg & Welzijn (diploma)

Mijn verhaal

Eind 2017 begin 2018 heeft mijn leven een heel andere wending gekregen door diverse life events (scheiding, faillissement werkgever, 3x verhuizen binnen een jaar, ‘burn-out’) die best wat impact hebben gehad. Het pad van bewustwording begon. Het besef om alleen nog maar te doen waar je gelukkig van wordt.

De meeste kennen mij als een stil, rustig of ‘verlegen’ persoon. Tenminste dat is wat ik altijd te horen kreeg. Sinds ik erachter ben dat ik introvert en HSP ben, kan ik dingen beter plaatsen en er op een andere manier mee omgaan. Mijn eigenschappen als kracht zien in plaats van een zwakte. Zo bewaak ik ook beter mijn grenzen en kan ik veel meer aan.

Ik ben een openboek en kan best sociaal zijn, maar ik heb niet altijd zin om te socializen. Dan ben ik liever op mezelf. Smalltalk ben ik niet zo goed in en ik hou meer van diepgaande gesprekken. Socializen met gelijkgestemde geeft me wel weer energie.

Wanneer ik een ruimte in loop voel ik de stemming haarfijn aan. Emoties, subtiele signalen en de energie die er om iemand heen hangt pik ik snel op. Ik doe er niet altijd wat mee, maar ik ‘neem’ het wel mee. Dit zorgt ervoor dat ik daarna zelf moet ‘ontladen’ van alle prikkels, dan heb ik even rust nodig om te ontprikkelen.

Dit doe ik door o.a. te wandelen in de natuur, op pad te gaan met mijn camera om foto’s te maken en creatief bezig zijn

Verder ben ik ook wel een tikkeltje rebels, tegendraads op een positieve manier. Als er ergens staat ‘je mag dit niet aanraken’ dan ben ik zo’n persoon die dat dan toch even wel moet doen. Een combinatie van HSP en ADD is dat ik in stilte en rust ook gemakkelijk in een hyperfocus raak en heel geconcentreerd door kan blijven gaan in mijn werk.

Ik wil vaak net wat anders dan de meeste mensen willen. Filosoferen vind ik leuk, ik denk veel na over het leven en complexe vraagstukken waar we geen antwoord op hebben… ik ben nieuwsgierig, neem niet zomaar iets aan en ik doe altijd zelfonderzoek en voel waar mijn gevoel bij aansluit.

Mensen vinden toch overal wel iets van, het is belangrijk om naar je eigen gevoel te luisteren en te doen waar je jezelf goed bij voelt. Je hebt maar één leven in dit leven, dus je moet er zelf wat van maken.

Een favoriete quote (die ik ook op mijn arm heb staan), ‘Live your Dreams’.

Ik vind het belangrijk om te investeren in zelfontwikkeling. Bewust zijn van je denken en doen, je gezondheid en meer te leven vanuit je intuïtie.

Ik geloof erin dat alles met elkaar verbonden is. Volgens de holistische levensfilosofie moet het fysieke, mentale, sociale, emotionele en spirituele gebied in balans zijn. Wanneer er op een van de gebieden iets niet lekker loopt, raken ook andere delen uit balans waardoor er klachten ontstaan. Zo is alles dus met elkaar verbonden en vind ik het belangrijk om te kijken naar de oorzaak waar iets vandaan komt i.p.v. aan symptoombestrijding te doen.

Door veel geleerd te hebben op al deze vlakken de afgelopen jaren ben ik nu compleet medicijnvrij. Ik wil geen rotzooi meer in mijn lichaam en probeer zo natuurlijk mogelijk te leven.

Mijn keuzes maak ik nu veel bewuster dan dat ik vroeger deed. Ik ben van ongezonde leefstijl naar een gezonde leefstijl gegaan. Dit is een heel proces geweest (inmiddels 5 jaar), en nog steeds. Het is een way of life.

Niet alleen in de gezondheid werkt een  holistische visie. Dit kun je op meerdere gebieden toepassen. Vaak hangen verschillende dingen samen om iets te laten werken. Als er een punt uit balans, stuk is of een error heeft, dan kan het zijn dat het geheel niet meer goed functioneert. Dat is precies wat een holistische visie is.

Ik ben iemand die van de natuur houdt. Bossen, natuurgebieden, de zee, watervallen, kijken naar de zonsopkomst en zonsondergang, allemaal rustgevend. De ruimte, het universum, het sterrenstelsel en de maan. Zeer interessant. Het is prachtig, groots, ongrijpbaar en mysterieus (daar hou ik wel van).

Verder vind ik het leuk om te tekenen, schilderen, fotograferen, digitaal bezig te zijn, te wandelen, filosoferen, knusse plekjes zoeken om weekendjes weg te gaan.

Zingeving, diepgang van het leven, vrijheid… vooral vrijheid en bezig zijn met de dingen waar mijn interesses liggen. Het is al aardig gelukt om dat in m’n leven te brengen. En je authentieke zelf kunnen en mogen zijn vind ik ook erg belangrijk. Het is belangrijk dat je doet wat goed voelt voor jezelf en niet wat je denkt dat een ander van je verwacht. Een ja tegen een ander moet ook een JA zijn voor jezelf.

Na een aantal life events is mijn kijk op de wereld totaal veranderd. Ik kan gemakkelijker dingen loslaten en hecht geen waarde meer aan het materialistische en wat de maatschappelijke ‘verwachting’ van je is. Belangrijker vind ik het om mooie momenten te verzamelen, vrij te denken, groots durven dromen, weten wat je waard bent. Het voelt alsof we vrijer door het leven gaan dan voorheen, juist door een andere kijk op het leven.

In 2018 heb ik mijn vriend leren kennen. Beide hadden we nog veel te verwerken en te helen.
Onze relatie is de meest diepgaande teaching in mijn leven. Samen verkennen we de wereld en onszelf. We hebben zoveel geleerd over onze processen, de liefde, eerlijkheid, onszelf zijn, het vertrouwen op ons gevoel en meer te leven en ondernemen vanuit onze intuïtie.

Ik geloof niet dat het leven ons ’toevallig’ samen heeft gebracht. Het heeft zo moeten zijn. Het gevoel van een eeuwen oude liefde. Onze zielen herkennen elkaar en voelen als samen één.

Zelfontwikkeling en het bewust zijn van je denken en doen, je gezondheid en leven vanuit je hart vind ik belangrijk.

Ik ben altijd al ondernemend geweest. Verschillende bedrijven op gestart, gestopt en/of verkocht. Door te doen kom je erachter wat wel of niet past. Vallen en opstaan, vooral blijven opstaan is belangrijk. Probeer overal een les uit te halen.

In mijn 20er jaren heb ik een webdesign bedrijf gestart. Waarna ik over ben gegaan naar een eigen webshop in corrigerende onderkleding. Dit paste niet meer bij mij en toen heb ik het verkocht. Ik vond mijn plek in de spirituele branche en heb daar een spirituele cadeaushop opgestart, deze na 3 jaar verkocht. In die tijd heb ik ook twee keer een succesvolle online spirituele beurs georganiseerd waar spirituele en holistische ondernemers met hun producten en diensten op stonden.

Het bouwen en onderhouden van website en vormgeving is een rode draad door mijn leven, waardoor mijn bedrijf is ontstaan en ik als freelancer verder ben gegaan. So here I am.

Het leven is een oneindig groeiproces

“Het hele leven is een ontdekkingstocht. Je persoonlijke ontwikkeling en groei is een proces waar je dagelijks mee bezig bent (bewust of onbewust).

Iedere dag valt er wel weer iets te leren als je ervoor openstaat. Het leven is een grote speeltuin, ga spelen, ga ontdekken en neem het leven niet áltijd te serieus. We leven toch al in een wereld waar zoveel verwachtingen, oordelen, polarisatie en negativiteit is.

Pluk de dag en geniet! Ga doen wat je leuk vindt en wat je diep in je hart écht zou willen. Neem de regie van je leven in eigen hand. En het gaat echt niet zonder hobbels op de weg, maar jij bent degene die achter het stuur zit en bij kan sturen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je daarmee omgaat.”

– BABS –

PS. de kolibrie is trouwens een mooi voorbeeld hiervan. Waarom? Daar heb ik een little storie over geschreven…

“Veerkracht komt voort uit vooraf opgebouwde positiviteit”