Leestijd: 1 minuten

Ik ondersteun ondernemers als virtueel professional bij diverse (technische) digitale werkzaamheden waar zij zelf geen tijd of kennis voor in huis hebben.

Of je nu tijdelijk een paar extra handen nodig hebt om de drukte aan te kunnen of op zoek bent naar een betrouwbare partner voor langdurige samenwerking, ik ben flexibel en pas me aan jouw behoeften aan. Ik ben jouw virtueel professional en help je met alles van webdesign en -ontwikkeling, social media beheer, invoerwerk (o.a. website/webshop vullen tot aan backoffice taken.
Omdat ik altijd multi-inzetbaar ben geweest heb ik op diverse gebieden jarenlange ervaring opgedaan.

Laat mij jouw werkzaamheden uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op je core business.

By Published On: 28 september 2023Categories: Little stories

Interessant? Deel het verder...