Mijn portfolio

Webdesign

Met meer dan 12 jaar ervaring in het vormgeven, bouwen en onderhouden van WordPress websites, heb ik een solide basis opgebouwd in de digitale wereld. Mijn expertise strekt zich ook uit tot het creëren van succesvolle webshops met behulp van het populaire WooCommerce-platform.

Naast mijn technische vaardigheden ben ik ook een creatieve vormgever. Ik houd ervan om aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites te creëren die de identiteit en het merk van mijn klanten weerspiegelen. Ik zorg ervoor dat de visuele elementen, zoals kleurenschema’s, typografie en afbeeldingen, perfect aansluiten bij de boodschap die de klant wil overbrengen.

Vormgeving

Naast mijn uitgebreide ervaring in het vormgeven, bouwen en onderhouden van WordPress websites, heb ik me ook gespecialiseerd in verschillende vormgevingsopdrachten. Ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan uiteenlopende ontwerpprojecten, waaronder flyers, visitekaartjes, posters, productkaartjes en stickers.

Met mijn oog voor detail en mijn creatieve benadering streef ik ernaar om ontwerpen te creëren die de boodschap van mijn klanten op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier overbrengen. Ik begrijp het belang van een goed ontwerp in het aantrekken van de juiste doelgroep en het versterken van de merkidentiteit.

Illustraties

Creatief bezig zijn is een passie die ik koester en waar ik veel vreugde uit haal. Naast mijn werk in het maken van websites, vind ik het heerlijk om mijn creativiteit te uiten door middel van (digitaal) tekenen.

Het is een medium waarin ik mijn creatieve ideeën vrijelijk kan uiten en nieuwe technieken kan verkennen. Hierbij laat ik een selectie van mijn (digitale) tekeningen zien.

Ik ben altijd enthousiast om nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan en mijn vaardigheden op zowel het gebied van webdesign als (digitaal) tekenen verder te versterken.

Bedrijven waar ik o.a. voor werk of heb gewerkt

“Creativiteit komt makkelijker naar buiten in een inspirerende omgeving”