Als ervaren WordPress webdesigner met meer dan 12 jaar ervaring, bied ik de perfecte oplossing voor jouw online behoeften.

Ben je op zoek naar een mooie, functionele en gebruiksvriendelijke website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn professionele aanpak zorg ik ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Of je nu een startende ondernemer bent die een website nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat toe is aan een nieuwe website, ik sta voor je klaar.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken

Met trots laat ik een aantal projecten zien

In mijn portfolio vind je een selectie van mijn webdesign projecten. Vanwege white label projecten kan ik helaas niet alle websites tonen.
Bekijk hier voor welke bedrijven ik nog meer werk.

Waarom kiezen klanten voor mij

Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
Ik ben zeer tevreden over Babs van den Acker, die mijn website heeft ontworpen. Hoewel Babs introvert en verlegen kan overkomen, moet je hier niet door worden misleid; ze is uiterst professioneel. Ze heeft een scherp gevoel voor het vertalen van de essentie van een merk naar het visuele ontwerp van de website. Babs begrijpt perfect wat nodig is zodra je het haar uitlegt, en levert precies wat ze belooft. Een echte aanrader voor kwalitatief webdesign.
Athera Personal Training
Athera Personal Training
Babs heeft naar volle tevredenheid de website van Athera Personal Training gerealiseerd. De bereidheid om mee te denken en haar professionele opstelling hebben er voor gezorgd dat de website en landingspagina's snel waren opgeleverd. Het hele traject is vlekkeloos verlopen, echt een aanbeveling waard!
Yvette Hesselberth
Yvette Hesselberth
Babs ontzorgt je van A tot Z en dat op een heel prettige manier. Ze heeft de website voor Witte Tanden Moergestel gebouwd en kwam met voorstellen, ideeën en heeft er echt een mooie site van gemaakt, welke helemaal aan mijn verwachtingen voldoet en eigenlijk nog heeft overtroffen. Ook de nazorg is heel fijn. Babs is echt een professional.
Roy van Erp
Roy van Erp
Babs heeft voor ons een website ontworpen en gebouwd. We zijn erg blij met de site! Het is goed en logisch ingericht en we zijn nu via Google goed vindbaar. Ook beheert ze onze social media kanalen, dus zijn wij lekker ontzorgt.