Leestijd: 3 minuten

Goed nieuws voor ondernemers! Vanaf vandaag, 17 mei 9.00 uur, is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor digitalisering binnen jouw bedrijf.

Deze subsidie biedt een geweldige kans voor ondernemers die hun website willen laten bouwen of een bestaande website een redesign willen geven.

Het beste van alles? Je kunt tot wel 50% van je investering vergoed krijgen, met een maximumbedrag van €2500,-.

Subsidieaanvraag voor Digitalisering:

De subsidieaanvraag staat open voor diverse digitaliseringsprojecten die binnen één opdracht vallen. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot slechts één aspect van digitalisering. Als je bijvoorbeeld een nieuwe website wilt laten bouwen, het onderhoud van je WordPress-website wilt laten uitvoeren of hulp nodig hebt bij social media-beheer, dat kan allemaal in aanmerking komen voor de subsidie.

Er zijn natuurlijk enkele voorwaarden verbonden aan de subsidieaanvraag en het beschikbare budget voor deze ronde bedraagt €870.000,-. Wees er dus snel bij wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Grijp deze kans om jouw bedrijf te digitaliseren en verhoog je online zichtbaarheid, efficiëntie en groeimogelijkheden.

Hoe pak je deze kans?

Als Virtueel Assistent bied ik diverse diensten aan die binnen de subsidie voor digitalisering vallen:

WordPress webdesign en -bouw:

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is essentieel voor jouw online aanwezigheid. Met mijn expertise kan ik een aantrekkelijke website voor jouw bedrijf ontwerpen en bouwen. Zorg dat je online zichtbaar bent, ook als je al genoeg klanten hebt. Juist dan. Want als er een mindere tijd komt, dan ga je jouw online zichtbaarheid nodig hebben.

WordPress website onderhoud:

Een goed onderhouden website presteert beter en biedt een optimale gebruikerservaring. Ik zorg voor wekelijkse updates, beveiligingsmaatregelen en technische ondersteuning.

Website ondersteuning:

Heb je hulp nodig bij het verbeteren van je huidige website? Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het wijzigen van teksten, afbeeldingen, het oplossen van technische problemen, het optimaliseren van de snelheid en het implementeren van nieuwe functies.

Social media beheer:

Effectieve social media-strategieën kunnen jouw bedrijf helpen groeien. Ik kan je ondersteunen bij het opzetten en beheren van jouw social media-accounts om een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

Vormgeving:

Een aantrekkelijke vormgeving is cruciaal om de aandacht van je doelgroep te trekken. Met mijn expertise op het gebied van vormgeving kan ik jouw visuele identiteit versterken door het creëren van aantrekkelijke grafische elementen en ontwerpen.

Eventmarketing:

Als je evenementen organiseert, is het belangrijk om zichtbaar te zijn en de juiste doelgroep te bereiken. Ik kan je helpen bij social media en contentbeheer.

Backoffice:

Het efficiënt beheren van administratieve taken is essentieel voor een soepel verlopend bedrijfsproces. Ik bied ondersteuning bij diverse backoffice-taken, waaronder het organiseren van gegevens, het opstellen van rapporten en het beheren van documenten.

Pak deze kans en vraag subsidie voor (verdere) digitalisering aan!

Wil jij profiteren van deze subsidiekans voor digitalisering? Het aanvragen van de subsidie is eenvoudig. Ga naar www.mijndigitalezaak.nl en dien je aanvraag in.

Heb je interesse in mijn diensten als Virtueel Assistent voor jouw digitaliseringsproject?

Vraag dan direct een offerte aan door een e-mail te sturen naar contact@babsvandenacker.nl. Ik sta klaar om jouw bedrijf naar een hoger digitaal niveau te tillen.

Wil je meer informatie over deze subsidie en hoe deze jouw bedrijf kan helpen groeien?

Lees dan het volledige artikel op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

P.S. Vergeet niet dat de subsidieaanvraag open is tot 14 juli, dus wacht niet te lang. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt en zet jouw bedrijf op de kaart in de digitale wereld.

By Published On: 17 mei 2023Categories: Little storiesTags: , ,

Interessant? Deel het verder...