Social Media Management2024-05-11T20:55:36+02:00

Een sterke online aanwezigheid creëren, zonder dat je daar zelf veel aan hoeft te doen

Social Media Management

Social media management voor jouw bedrijf

Besteed je social media beheer uit, omdat je dan zeker weet dat je content consistent wordt geplaatst. Van afbeeldingen, teksten tot aan engagement. Het is allemaal mogelijk op verschillende social media kanalen.

Ik help je graag om jouw social media kanalen op een professionele manier te beheren. Ik zorg ervoor dat je content consistent wordt gedeeld, dat je doelgroep wordt bereikt en dat je volgers betrokken blijven.

Wat ik onder andere voor je kan doen:

 • Beheer van je social media accounts, waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn, X, YouTube en Pinterest;
 • Creëren van waardevolle content die aansluit bij jouw doelgroep;
 • Inplannen van posts en stories;
 • Analyseren van je resultaten;
 • Inrichten van nieuwe pagina’s en koppelingen voor Facebook of Instagram shopping.

Omdat ieder bedrijf anders is, dus ook andere behoeftes heeft, maak ik altijd een offerte op maat. Ik kijk naar wat jouw wensen zijn en wat jouw bedrijf nodig heeft.

De meest gehoorde uitspraken van bedrijven die hun eigen social media bijhouden:

 • ‘Ik weet niet wat ik moet posten’
 • ‘Ik heb er geen tijd voor’
 • ‘Ik ben niet handig met afbeeldingen maken’
 • ‘Ik heb wel ideeën, maar het schrijven wil niet lukken’

Dit resulteert in:

 • Ad hoc berichten plaatsen (wat meer tijd kost)
 • Geen consistentie
 • Niet actueel zijn
 • Niets posten

Ik begrijp je helemaal, soms loop je zelf gewoon vast en heb je daar hulp bij nodig. Wil jij ontzorgd worden in jouw social media beheer?

Stuur me een berichtje om een pakket op maat te maken

Vanaf 275,- excl. btw per maand. Afhankelijk wat er nodig en gewenst is.

Social Media Management Babbeltje

Voorbeeld visuals

Enkele voorbeelden die ik ontworpen heb voor een boutique hotel, een autobedrijf die exclusieve sportcars verkoopt, bloemenzaak gericht op bruidsboeketten en voor een knusse bistrobar. Maar dit kan natuurlijk ook jouw bedrijf worden gemaakt, in jouw huisstijl, passend bij jouw doelgroep.

FAQ Social media management

Is je vraag nog niet beantwoord of is nog niet alles duidelijk?
Geen zorgen, hieronder vindt je veelgestelde vragen op een rij.
Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact op.

Is het abonnement maandelijks opzegbaar?2023-10-05T21:08:01+02:00

Na de eerste drie maanden is de dienstverlening maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Ik werk namelijk altijd minimaal een maand vooruit.

Hoe hebben we contact?2023-10-05T21:07:36+02:00

Dat kan via de mail, maar via WhatsApp schakelt net iets sneller als je een ad hoc bericht geplaatst wilt hebben of wanneer je foto’s wilt doorsturen.

Wat moet ik zelf doen?2023-10-05T21:07:13+02:00

Ik neem een groot deel van het werk uit handen. Ik vraag je om maandelijks input te geven van onderwerpen, diensten en of producten die je graag onder de aandacht wilt brengen. Maar ook actuele dingen die spelen in jouw bedrijf kun je doorsturen, waarop ik deze dan kan plaatsen. Daar maak ik dan berichten van. Het liefst zie ik dat je eigen foto’s aanlevert, maar ik kan eventueel ook stockfoto’s gebruiken indien nodig.

Wat levert het mij op om jou in te schakelen?2023-10-05T21:04:45+02:00

Je blijft actueel en up-to-date met je social media kanalen. Zo blijf je zichtbaar en in contact met je doelgroep.

Social Media Management
Ga naar de bovenkant