Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Leestijd: 1 minuten

Een website op maat

Eind mei begin ik aan het volgende level in the game called LIFE en dat vier ik graag met jou! Daarom heb ik in de hele maand mei, een mooie actie voor jou.

Profiteer in mei van een WordPress website op maat voor *€ 1988,- (mijn geboortejaar)! Én ik geef één keer een BONUS weg onder de getekende opdrachten, wanneer je gebruik maakt van de mei actie.

✅️ Je maakt dan kans op een jaar lang GRATIS website onderhoud t.w.v. €720,- !

Waarom kiezen klanten voor mij?

Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
Ik ben zeer tevreden over Babs van den Acker, die mijn website heeft ontworpen. Hoewel Babs introvert en verlegen kan overkomen, moet je hier niet door worden misleid; ze is uiterst professioneel. Ze heeft een scherp gevoel voor het vertalen van de essentie van een merk naar het visuele ontwerp van de website. Babs begrijpt perfect wat nodig is zodra je het haar uitlegt, en levert precies wat ze belooft. Een echte aanrader voor kwalitatief webdesign.
Athera Personal Training
Athera Personal Training
Babs heeft naar volle tevredenheid de website van Athera Personal Training gerealiseerd. De bereidheid om mee te denken en haar professionele opstelling hebben er voor gezorgd dat de website en landingspagina's snel waren opgeleverd. Het hele traject is vlekkeloos verlopen, echt een aanbeveling waard!
Yvette Hesselberth
Yvette Hesselberth
Babs ontzorgt je van A tot Z en dat op een heel prettige manier. Ze heeft de website voor Witte Tanden Moergestel gebouwd en kwam met voorstellen, ideeën en heeft er echt een mooie site van gemaakt, welke helemaal aan mijn verwachtingen voldoet en eigenlijk nog heeft overtroffen. Ook de nazorg is heel fijn. Babs is echt een professional.
Roy van Erp
Roy van Erp
Babs heeft voor ons een website ontworpen en gebouwd. We zijn erg blij met de site! Het is goed en logisch ingericht en we zijn nu via Google goed vindbaar. Ook beheert ze onze social media kanalen, dus zijn wij lekker ontzorgt.

Waar wacht je nog op?

PS. Vergeet niet dat deze actie tijdelijk is en exclusief voor jou, dus mis ‘m niet!

Wie mag deze actie volgens jou echt niet missen?
Stuur dit artikel door naar je businessbuddy.

Interessant? Deel het verder...